Dünya Otomotiv Konferansı ve Fuarı için Geri Sayım Başladı!

Geçtiğimiz 2014 yılı Türkiye’de ilki düzenlenen “World Automotive Conference in Turkey” otomotiv, lojistik ve teknoloji sektörü yöneticilerini 25-26 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul’da tekrar bir araya getiriyor.

23/10/2015

Uluslararası platform bu yıl Aelsan, Ford Otosan, Jaguar, LandRover, Mercedes Benz Türk, Tofas Fiat, Borçelik, Arcelor Mittal, Autoport / Arkas, Borusan Lojistik, Bosch, CEVA Lojistik, Shell, Contitech, ZF, SGS, SICK gibi 200 üzeri lider firma yöneticisinin katılımı ile Silence İstanbul Otel ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecektir.

Ford Otosan,Tofas Fiat gibi otomotiv üreticileri ve Autoport / Arkas Holding, Yılport Gemport gibi liman yöneticileri tarafından lojistik, tedarik zinciri ve limanların geleceği gibi konular hakkında sunum ve açık oturumlarla gelişmektedir.

İnovasyon ve R&D’ye yönelik yerel ve global teşviklerin yanı sıra elektrikli araç ve batarya teknolojileri, %100 yerli elektrikli araç / otobüs projeleri, teknoloji trendleri (bağlı araç teknolojileri, otonom sürüş, hafif araç teknolojileri konuları Bosch, QMIC gibi Türkiye ve Dünya’dan önemli firmalardan konuşmacıların katkıları ile gerçekleşecektir.

Türkiye’de Dünya Otomotiv Konferansı Altın sponsoru ve Türkiye’deki ilk yerli Trambüs, yerli tramvay ve elektrikli otobüs üreticisi olarak Avrupa’da yılın şirketi seçilen Bozankaya firması elektrikli otobüs ve batarya projeleri hakkında programda yer alacaktır.

Ayrıca konferans fuar alanında yer alacakların, aynı gün orada düzenlenecek olan “ATS OTOMOTİV TEST FUARINDA” sergi açan uluslararası birçok firma ile buluşma imkanı da olmaktadır. Firmalar; Otokar, Kistler, Marmatek Test, Photron, Sensor HBM, Zodiac Aerospace, BiAS, Brüel & Kjær, dSPACE, GE Test & Calibration, AVL List Gmbh, Hexagon Studio Testing…